Pařížský s čokotransferem

Potřebné ingredience
sachr korpus, višňový gel, pařížská šlehačka, vanilková šlehačka, mléčná čokoláda
Postup přípravy
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
RIALTO
(upraveno)
9. 2. 2014, 13:44
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak děláte to čokoládové obložení, mám dělat také, ale bez transfer folie, ale nejsem si jistá postupem. Děkuji

nahlásit

Evča123
(upraveno)
10. 2. 2014, 6:46
@RIALTO
Čokoládu rozehřát a nalít na folii (nemusí být transfer, může být i strukturální s reliéfním vzorem). Rozetřít do rovnoměné vrstvy. Nechat zatuhnout, aby jakoby zašedla. Špachtlí naznačit dílky, dát úplně ztuhnout a sloupnout z folie a nalámat na dílky podle naznačených řezů.
nahlásit
Lééňa11
(upraveno)
3. 11. 2013, 20:13



nahlásit

Evča123
(upraveno)
11. 11. 2013, 13:37
@Lééňa11
Děkuju moc

nahlásit

koželuh
(upraveno)
10. 10. 2013, 20:13
Mate recept?Danka
nahlásit

Evča123
(upraveno)
10. 10. 2013, 20:22
@koželuh
Dani, sachr korpus mám v receptech a šlehačka je polovina ztužená čokoládovým zeesanem a druhá polovina ochucená vanilkovým cukrem a ztužená zeesanem neutral.
nahlásit